Bardzo dziękuję za przepis i powiem szczerze, że na pewno spróbuję. Mam jednak zawsze taki problem, że nie wiem, gdzie przechowywać takie rzeczy. Myślę, że może sprawdzą się tutaj takie https://seeyoo.pl/ pojemniki próżniowe. Czy będą odpowiednie do przechowywania takiej żywności? Może zdradzisz jakieś swoje sposoby, aby zachować świeżość wypieków jak najdlużej, bo wiadomo, że za jednym razem wszystkiego nie zjemy, a nie chciałabym piec, aby to wszystko się zmarnowało. Przepisu też na mniejszą ilość nie zredukuję, bo zawsze jak tak robię, to nic mi nie wychodzi.
Bardzo dziękuję za przepis i powiem szczerze, że na pewno spróbuję. Mam jednak zawsze taki problem, że nie wiem, gdzie przechowywać takie rzeczy. Myślę, że może sprawdzą się tutaj takie https://seeyoo.pl/ pojemniki próżniowe. Czy będą odpowiednie do przechowywania takiej żywności? Może zdradzisz jakieś swoje sposoby, aby zachować świeżość wypieków jak najdlużej, bo wiadomo, że za jednym razem wszystkiego nie zjemy, a nie chciałabym piec, aby to wszystko się zmarnowało. Przepisu też na mniejszą ilość nie zredukuję, bo zawsze jak tak robię, to nic mi nie wychodzi.
OdpowiedzUsuń