tag:blogger.com,1999:blog-8506056077314767455.post6440760647520294161..comments2024-03-25T05:37:49.174+01:00Comments on Anula w kuchni: Francuskie bułeczki z dołeczkiemAnulahttp://www.blogger.com/profile/11083813063236534237noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8506056077314767455.post-837254219155102482012-10-13T21:23:25.159+02:002012-10-13T21:23:25.159+02:00Dziękuje bardzo za szybka odpowiedz ;)
Pozdrawiam...Dziękuje bardzo za szybka odpowiedz ;) <br />Pozdrawiam;)AgaPhttps://www.blogger.com/profile/02350911417588753578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8506056077314767455.post-14072814725663591772012-10-12T23:14:51.044+02:002012-10-12T23:14:51.044+02:00W przepisie są drożdże świeże. Cieszę, się, że pod...W przepisie są drożdże świeże. Cieszę, się, że podoba Ci się blog!Anulahttps://www.blogger.com/profile/11083813063236534237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8506056077314767455.post-57991631386257399482012-10-12T23:12:47.511+02:002012-10-12T23:12:47.511+02:00Witam,
Mam pytanie odnośnie drożdży, 15 g to drod...Witam, <br />Mam pytanie odnośnie drożdży, 15 g to drodze świeże czy suche? Wiem ze suchych dodaje sie zawsze o polowe mniej;) <br />Dzięki za odpowiedz;))) super blog;))) AgaPhttps://www.blogger.com/profile/02350911417588753578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8506056077314767455.post-60456119371398049412012-10-12T23:12:03.592+02:002012-10-12T23:12:03.592+02:00Witam,
Mam pytanie odnośnie drożdży, 15 g to drod...Witam, <br />Mam pytanie odnośnie drożdży, 15 g to drodze świeże czy suche? Wiem ze suchych dodaje sie zawsze o polowe mniej;) <br />Dzięki za odpowiedz;))) super blog;))) AgaPhttps://www.blogger.com/profile/02350911417588753578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8506056077314767455.post-82749851775573823142012-01-16T16:23:51.026+01:002012-01-16T16:23:51.026+01:00Witam, chodzi o wodę, należy na dnie piekarnika po...Witam, chodzi o wodę, należy na dnie piekarnika postawić naczynie z wodą, żeby zachować wilgotność powietrza podczas pieczenia. <br />a i dziękuję za komplement. pozdrawiamAnulahttps://www.blogger.com/profile/11083813063236534237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8506056077314767455.post-54433897917470593042012-01-16T09:52:23.593+01:002012-01-16T09:52:23.593+01:00Witam, na początek muszę pochwalić za bardzo fajne...Witam, na początek muszę pochwalić za bardzo fajne przepisy:) Z kilku skorzystałam i wyszło znakomicie teraz pora zabrać się za bułeczki tylko mam pytanie co do opisu (jestem laikiem w pieczeniu pieczywa). Otóż piszesz -"Nalać 250 ml do naczynia, wstawić je na spód piekarnika i włożyć blachę z bułkami" - tylko co mam nalać?:) z góry dzięki za odpowiedźAnonymousnoreply@blogger.com