tag:blogger.com,1999:blog-8506056077314767455.post1228852729026715330..comments2024-03-25T05:37:49.174+01:00Comments on Anula w kuchni: Czekoladowy przekładaniecAnulahttp://www.blogger.com/profile/11083813063236534237noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8506056077314767455.post-24124357572519250932016-03-17T09:20:06.107+01:002016-03-17T09:20:06.107+01:00Ciasto wyszło pyszne, wysokie i faktycznie biszkop...Ciasto wyszło pyszne, wysokie i faktycznie biszkopt urósł bardzo ładnie, nie opadł. Polecam;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8506056077314767455.post-19721755455075264732016-03-04T19:54:43.430+01:002016-03-04T19:54:43.430+01:00Nie dodaje się spulchniaczy, za to istotne tu jest...Nie dodaje się spulchniaczy, za to istotne tu jest rzucenie blachy z biszkoptem na podłogę. Jest tzw. biszkopt rzucany. Anulahttps://www.blogger.com/profile/11083813063236534237noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8506056077314767455.post-89217558607413660172016-03-04T14:13:28.528+01:002016-03-04T14:13:28.528+01:00Mam pytanie, czy do biszkoptu nie dodajemy proszku...Mam pytanie, czy do biszkoptu nie dodajemy proszku do pieczenia ani sody?<br />Anonymousnoreply@blogger.com